Juridisch simulaties 3

Practicals voor legals & para-legals.

Practical 4: Praktijktraining bemiddeling in casussen in familiale zaken JU013 Basic class *

Jouw vaardigheden als conflictbemiddelaar optimaliseren doe je door veel te oefenen in en met allerhande conflictsituaties en dito settings. Want geen enkel conflict is immers hetzelfde. In deze praktijktrainingen maak je kennis met verschillende probleemsituaties die worden gesimuleerd en net dat ietsje meer vergen van de bemiddelaar. In de trainingen worden de deelnemers intens begeleid door meer ervaren bemiddelaars in familiale zaken.
Voor wie: Erkende conflictbemiddelaars.Erkende bemiddelaars in alle domeinen van familiale zaken (scheiding, ouderschapsregelingen, verblijfsregelingen, nieuw samengestelde gezinnen, intrafamiliale geschillen enz..)
Aanpak:  We baseren ons op de principes van Gamification om de deelnemers al spelenderwijs nieuwe competenties te laten ontdekken in herkenbare situaties en dito cases.

Doel:  Wat werkt er voor mij wel en wat niet ?

Door het interactief inoefenen van nieuwe gewoontes (habits) kan de deelnemer zijn/haar zelfvertrouwen opbouwen bij het bemiddelen in allerhande moeilijke conflictsituaties tussen de betrokken partijen.

De onderlinge en persoonlijke feedback van de deelnemers zorgt voor een praktijkgericht leerproces dat onmiddellijk in de praktijk toepasbaar is.

Praktisch:

Opleider/trainer: Peter Crab, erkend conflictbemiddelaar, zelfstandig nascholer en infot(r)ainer conflictdynamieken.

Deze opleiding gaat door in het kasteel van Schoten (Kasteeldreef 61, 2900 Schoten) op te …Salon van 09.00 tot 12.30

Kostprijs : 125 euro (excl btw) p/p. (inbegrepen in deze prijs : deelnemerscertificaat, whitepaper, persoonlijke checklist en drankje.

Opgelet : Voor deze training beperken we ons enkel tot 8 deelnemers, om een kwaliteitsvolle training te kunnen garanderen.

Groepspraktijken kunnen deze opleiding ook organiseren binnen hun eigen organisatie of samenwerkingsverband

Accreditatie kan voor deze opleidingen aangevraagd worden.